Vi tycker att Naples på Floridas gulfkust är ett riktigt paradis!

En välskött stad med mycket att erbjuda i form av sol, bad, underbara stränder, shopping, härliga golfbanor, många restauranger och en avslappnad atmosfär. Naples ligger också nära Everglades och Big Cypress Swamp om du vill göra en utflykt till det ursprungliga Florida och kanske ta en tur med airboat för att uppleva djurlivet.

Clyde Butcher Gallery

Clyde Butcher är en fantastisk fotograf som tar underbara bilder i svart-vitt av Floridas natur. Ett besök i hans galleri är att rekommendera. Galleriet ordnar även swamp walks med naturguide för att berika oss med varför träsket är så viktigt för Floridas ekosystem.

Att uppleva solnedgången från stranden vid Naples pier blir ett minne för livet och så kanske du vill ta en tur med Naples Princess ut i bukten för att se delfiner. Två gånger om året ordnar Naples stad ett fantastiskt fyrverkeri från Naples pier: Nyårsafton och USA:s nationaldag, 4 juli. Det blir en härlig kväll på stranden!

På vår Aktivitets-sida hittar du mer tips och info om Naples med omgivningar. Har du specifika frågor så hjälper vår lokala kontakt gärna till. Hon har bott i Naples i ca 30 år.